Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeszcze trochę czasu do zakupu ryb, ale pytanie gdzie w Warszawie można kupić pyszczaki saulosa. Widziałem w Diskus ul. Radzymińska - czy warto tam kupić ? Może inne sklepy, hodowcy.  

Opublikowano (edytowane)

Wejdź w zakup ryb, jest aktualna lista podana w moim wątku. Ja bym nie kupiła w sklepie zoologicznym, ale to moja opinia i doświadczenie. Po ryby jedź osobiście, albo wysyłkowo w Żorach, Darek i Tan Mal, z tego co piszą. Drugiego nie poleca kolega. Takie info są bardzo, ale to bardzo cenne. Ja osobiście miałam bardzo niedobre doświadczenia, z firmą która się przewija na forum. Od próby sprzedaży chorej ryby. na szczęście dysponuje zdjęciem, bo wiadomix, zawsze sprzedawca powie, że to kupujący jest problemem, poprzez termin wysyłki i kredytowanie się pieniędzmi klienta.

Edytowane przez Ensa
Opublikowano
2 godziny temu, Ensa napisał(a):

Wejdź w zakup ryb, jest aktualna lista podana w moim wątku. Ja bym nie kupiła w sklepie zoologicznym, ale to moja opinia i doświadczenie. Po ryby jedź osobiście, albo wysyłkowo w Żarach i Tan Mal, z tego co piszą. 

Żorach (śląskie), bo Żary (lubuskie) to inna część Polski ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Miałem niedawno podobny dylemat, również jestem z mazowieckiego i ryby chciałem kupić w diskusie, telefonicznie się dowiedziałem, że owszem mają saulosi ale głównie samce. Ostatecznie ryby zakupiłem wysyłkowo u Jacka Strusia z Żor. Wysyłka w poniedziałek, we wtorek przed 12 przesyłka była na miejscu. Polecam

Opublikowano
Godzinę temu, japko napisał(a):

Miałem niedawno podobny dylemat, również jestem z mazowieckiego i ryby chciałem kupić w diskusie, telefonicznie się dowiedziałem, że owszem mają saulosi ale głównie samce. Ostatecznie ryby zakupiłem wysyłkowo u Jacka Strusia z Żor. Wysyłka w poniedziałek, we wtorek przed 12 przesyłka była na miejscu. Polecam

Poka ryby;-)

Opublikowano

Ja bym zamówił 20 szt, Pan Darek jak to w swoim zwyczaju ma dołoży jednego więcej i będziesz miał oczko. Możesz też spytać jego o zdanie. To jest naprawdę człowiek, który zna się na rzeczy i nie wciska. Wręcz przeciwnie, studzi zapędy.

• Lubię to 1