radix Opublikowano 19 Marca 2023 #1 Opublikowano 19 Marca 2023 Witam i pozdrawiam Jestem "świeży"na forum.klub-malawi.pl W planach akwarium 150x50x50.z filtrem kasetowym.Przesiadka z typowego zbiornika towarzyskiego. Czy ktoś korzystał z usługi wykonania takiego filtra u tego konkretnego allegrowicza?Czy warto? https://allegrolokalnie.pl/oferta/filtr-kasetowy-do-akwarium-kaseciak-gąbka-malawi Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Bojar Opublikowano 22 Marca 2023 #2 Opublikowano 22 Marca 2023 Nie korzystałem ale powiem szczerze nie wygląda to zbyt fajnie. Masz na forum wiele przykładów jak zbudować kaseciaka. Formatki zamówisz np w fabertec.pl a gąbki z allegro Zrobisz sobie pod wymiar taki jak Ci dokładnie pasuje za 1/2 ceny. 3
radix Opublikowano 22 Marca 2023 Autor #3 Opublikowano 22 Marca 2023 Przykładów jest trochę,wiem,ale te projekty są raczej opisowe lub takie na szybko robione na kartce.Nie bardzo chyba potrafię z nich skorzystać,o czym wspomniałem już w innym temacie. Tym bardziej, że wersji jest kilka czy kilkanaście. Dlatego szukam ewentualnych ofert sprzedaży. Faktem jest jednak,że zlecając komuś (kupując) wykonanie,można niestety potem żałować Dzięki za odpowiedź
Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Marca 2023 #4 Opublikowano 22 Marca 2023 Odpuść sobie takie kupowanie na jakimś portalu. To nawet nie wygląda na kaseciaka jaki zrobił Decco. Załóż nowy temat w dziale OSPRZĘT z prośbą skierowaną do tych co mają kaseciaki i może ktoś Ci pomoże? Nie wiem czy Sławek czasami nie ma @Bezprym ? 2
Bezprym Opublikowano 22 Marca 2023 #5 Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) U mnie chodzi kaseciak strarszego typu.Ten z linku wygląda na kaseciak tego najnowszego typu udostępnionego przez Decco na FB. Też myślałem zlecić budowę takiego filtra gościowi, który robi to na zamówienienia,ale cena porównywalna była do modułu, więc sobie odpuściłem. Za tą cenę chyba jednak kupiłbym moduł i zrobił filtrację w module. Edytowane 22 Marca 2023 przez Bezprym 1
Rekomendowane odpowiedzi