Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz też delikatnie uchylić pokrywę akwarium, niech to oddycha. I nie grzej im tak, to nie małe kurczaki żeby tak grzać. Jak będą miały 23-25 to się też nie obrażą. Widziałem na zdjęciu grzałkę. Jak masz możliwość to spróbuj w dzień wyłączyć i zobacz na jakim poziomie woda się ustabilizuje. Może się okazać, że bez grzałki będziesz miał np 23 stopnie. No chyba, że masz 17 stopni w pokoju to nie ma tematu. U mnie kubełki, cyrkulatory i oświetlenie podnoszą temperaturę w akwarium i nie mam grzałki. 

Opublikowano
2 godziny temu, Bartek_De napisał(a):

Mialem na myśli temat obsady.

Wiem wiem. Póki co zajme się tym problemem a później się głoszę do tematu obsady.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.02.2023 o 21:56, Przemek1946 napisał(a):

ponieważ nie było na to czasu i był to spontan z zakupem zestawu i ryb

Ja pier...le toż to są żywe stworzenia , poraża brak wyobraźni, a podobno człowieka to istota rozumna.

Oddaj kolego pozostałe przy życiu ryby i zajmij się czymś innym np. sklejaniem modeli .

Przepraszam ale nie mogę inaczej.

Edytowane przez pablomas
Cytat
  • Zmieszany 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pablomas napisał(a):

Ja pier...le toż to są żywe stworzenia , poraża brak wyobraźni, a podobno człowieka to istota rozumna.

Oddaj kolego pozostałe przy życiu ryby i zajmij się czymś innym np. sklejaniem modeli .

Przepraszam ale nie mogę inaczej.

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale Twój komentarz kolego jest nie na miejscu. Starajmy się pomagać początkującym, a nie ich zniechęcać, a tym bardziej obrażać. Każdy z nas kiedyś zaczynał i każdy kiedyś popełnił jakieś błędy. 

Edytowane przez Bartek_De
  • Lubię to 6