Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się co tam stosujecie jeżeli chodzi o większy granulat dla mięsożerców? W dużych rozmiarach granulatów nie można przebierać jak w małych. Wybór zdecydowanie jest okrojony. Co polecacie?

Uściślając, dla mnie duży granulat to np. Hikari rozmiar Medium

 

Opublikowano

@Bartek_De to jest floating type, to chyba trzeba namaczać, ręki sobie nie dam uciąć. Ja mam hikari innego typu, medium, sinking type i nie namaczam, szukam czegoś jeszcze. Szkoda, że dainichi wypadło z obiegu. Nie wiem jak duży jest naturefood XL. Ktoś może podpowie?

Opublikowano
2 minuty temu, CoolPhone napisał(a):

to jest floating type, to chyba trzeba namaczać, ręki sobie nie dam uciąć. Ja mam hikari innego typu, medium, sinking type

Floating = pływający, unoszący się na powierzchni.

Sinking = tonący.

A czy trzeba namaczać czy nie (oba rodzaje) trzeba przetestować.

Opublikowano

Tak, tak, wiem co oznaczają te słowa. Od X lat mam zaprogramowane że sinking nie namaczam, a floating tak. Tego się trzymam. To by trzeba było stare dyskusje na forum odgrzebać z czasów gdy hikari było na topie i o tym rozmawialiśmy.

Czekam, aż może ktoś coś powie o rozmiarze XL w naturefood.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.