Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mbuna i Utaka to qasi systematyka wywodząca się z języka tubylców co nie znaczy że jest wyczerpująca. Non - mbuna jest dopełnieniem mbuna i jako takie również jest pochodną tej qasi systematyki. Ja tak zrozumiałem Mariusza skrót myślowy :mrgreen:

He he ale co to wszystko ma do pytania autora wątku :D

Opublikowano
, albo Acei do 150l ... Kurde, w życiu bym tak ryb nie skrzywdził.

A propo wcześniejszego artykulaka to nie 150 l. tylko 150 cm. !! nie litraż lecz długość zbiornika :!:

150 cm długości jak najbardziej tak ale w takim razie popraw tamten tekst skoro sam wiesz że powinno byc 150 cm, bo na tamtym forum jest napisane tak jak poniżej zacytowałem więc sision dobrze przeczyłał ... i zareagował

Pseudotropheus acei - Pyszczak złotopłetwy

Ze względu na dosyć duże rozmiary osiągane przez ten gatunek, Pseudotropheus acei można trzymać w zbiornikach o długości przynajmniej 100 cm i pojemności około 150 l. Zespół wielogatunkowy to konieczność zagospodarowania zbiornika od 120 cm długości i pojemności co najmniej 200 l.

Opublikowano
He he ale co to wszystko ma do pytania autora wątku :D

generalnie nic :wink::lol: ale mam problem z moderacją w tym nowym php .... ale jak widac odniosłem sukces i Topic wydzieliłem :)

Opublikowano

Wielkie dzięki faktycznie nie zauważyłem ale w poczatkach miałem błędy słowne gdy pisałem coś tak długiego. Już poprawiam serdecznie dziękuję za zwrócenie uwagi !!