sision Opublikowano 2 Czerwca 2008 #31 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja prawdopodobnie jutro się wybiorę kupić piankę i zobaczę co będzie, co jest napisane i za ile można to kupić.
sision Opublikowano 4 Czerwca 2008 #32 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Kupiłem Soudal - 750ml - cena 15zł w Castoramie.
Marcel-84 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor #33 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam ponownie oto dalsze moje prace z tłem - Tło po położeniu dwóch warstw ceresitu plus barwnik pierwsza za pomocą plastikowej szpachelki ze względu na powstałe dziurki w piance a druga już pędzelkiem
Zealota Opublikowano 8 Czerwca 2008 #34 Opublikowano 8 Czerwca 2008 hm no drobne skałki Ci powychodziły, a w wodzie wydadzą się jeszcze mniejszej, ale na mój gust dość sympatycznie to wygląda. Zalejemy, zobaczymy
meth Opublikowano 8 Czerwca 2008 #35 Opublikowano 8 Czerwca 2008 No trochę małe kamyczki, jednak jakoś bardziej przypomina skałę niż murek kościelny powiedzmy że przeróżne metamorfizmy na nią działały
Zealota Opublikowano 9 Czerwca 2008 #36 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Podejrzewam, że swoje zrobił akt solidnego zalania cr-em. To ujednoliciło szczeliny i murek już tak nie rzuca się w oczy
Marcel-84 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor #37 Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam ponownie Jednak zrobiłem nowe tło i fotka jest już w galerii
Rekomendowane odpowiedzi