Sławol Opublikowano 18 Lutego 2022 #1 Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam, kupował ktoś tam ryby, albo słyszał jakieś opinie? Ma dosyć duże Mdoki a chciałem dokupić.
edzzio Opublikowano 19 Lutego 2022 #2 Opublikowano 19 Lutego 2022 Tanganika Konin od Sebastiana tak i mogę polecić ale Koło to nie mam pojęcia
ziemniak Opublikowano 19 Lutego 2022 #3 Opublikowano 19 Lutego 2022 To są dwie różne hodowle: http://www.tanganika-kolo.pl/ http://www.tanganika-konin.pl/ 2
wpos Opublikowano 23 Lutego 2022 #4 Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Kupowałem cyrtocary i polecam. Edytowane 24 Lutego 2022 przez wpos
L.A.J.O.N. Opublikowano 23 Lutego 2022 #5 Opublikowano 23 Lutego 2022 4 godziny temu, wpos napisał: cyrtokary co to jest?
Robson79 Opublikowano 23 Lutego 2022 #6 Opublikowano 23 Lutego 2022 4 minuty temu, L.A.J.O.N. napisał: co to jest? Koledze zapewne chodziło o Cyrtocara Moori... 1
jaras Opublikowano 24 Lutego 2022 #7 Opublikowano 24 Lutego 2022 Witam. Kupowałem jakieś 2 lata temu ryby od p. Roberta, byłem osobiście hodowla jest bardzo ładna, duże czyste akwaria z filtracją opartą na hamburgach, ryby zdrowe. Pan Robert z tego co się orientuję nie rozmnaża ryb na sprzedaż tylko je sprowadza z tych samych europejskich hodowli co konkurencja. Tylko jest jedno ale, ja ze swoich ryb nie byłem zadowolony kupowałem od niego tyrranochromisy nigriventer , dostałem hybrydy, później po rozmowie telefonicznej z Panem dowiedziałem się - no bo jest tyrranochromis nigriventer jeziorny i hodowlany, która to rybę zrobili Niemcy z jakiejś tam krzyżówki prawdopodobnie z venustusem. Wszystko pięknie tylko dlaczego nie dowiedziałem się o tym fakcie przy zakupie, że kupuję hybrydy, tym bardziej,że jeziorne też miał. Czyli według mnie handlarz ustawiony na biznes. Ale widziałem u niego inne ryby i wyglądały ok. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi