Err0r Opublikowano 15 Września 2021 #1 Opublikowano 15 Września 2021 cześć, za kilka dni startuję zbiornik 600L z docelową mbuną. W discuss zoo polecili mi na start Seachem Stability + Microbe-Lift GEL Filter. Mam wątpliwości, czy to dobra droga by wystartować zbiornik ... widzę, że większość z was startuje na WA. Co radzicie ??
sabotage Opublikowano 15 Września 2021 #2 Opublikowano 15 Września 2021 Najlepiej startowa na wodzie, wkładach z istniejącego zbiornika. 4
Err0r Opublikowano 15 Września 2021 Autor #3 Opublikowano 15 Września 2021 Masz taki wkład i przywieziesz mi do warszawy ?
bojack Opublikowano 15 Września 2021 #4 Opublikowano 15 Września 2021 12 minut temu, Err0r napisał: Masz taki wkład i przywieziesz mi do warszawy ? Nie masz znajomego, który mieszka blisko i ma dojrzałe akwarium? Nie irytuj się tak szybko 1
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 15 Września 2021 #5 Opublikowano 15 Września 2021 22 minuty temu, Err0r napisał: Masz taki wkład i przywieziesz mi do warszawy ? Mogę ci przywieść z Siedlec do Warszawy nie daleko tylko 96 km. Po opłaceniu mi biletu dogadamy się. 3 2
Rekomendowane odpowiedzi