Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bartek_De napisał:

Jest dużo lepiej, zasłoniłeś grzałkę, a to duży plus. Dużych kamieni nie rozbijaj, szkoda. Zanieś do piwnicy i niech czekają na 375L.

Czyli teoretycznie może tak być czy coś jeszcze dodać?

Opublikowano
1 minutę temu, Arenos244 napisał:

Czyli teoretycznie może tak być czy coś jeszcze dodać?

Może jeszcze trochę tę lewą stronę zagospodaruj, ale mi już się podoba👍 Tyle, że to nie mi ma się podobać, a Tobie😀

Opublikowano
35 minut temu, Andrzej Głuszyca napisał:

Grzałkę możesz położyć na dnie i nie będzie widoczna w ogóle. Nic jej nie będzie. Zastanów się czy nie lepiej dać podkładkę na całe dno?  Chyba , że jesteś pewny tego , że raz ustawisz kamienie i więcej nie będziesz kombinować.

Grzałkę dam na sam dół, teraz tak wisi przed daniem piachu później umiejscowię ją odpowiednio. Raczej nie będę przestawiał kamieni, najwyżej wtedy dodam podkładu. Nie chcę żeby pysie kopiąc się do niego dorwały.

Opublikowano

Upewnij się, że kamienie stoją stabilnie żebyś czasami nie miał kiedyś w nocy dyngusa. Póki co zapowiada się ciekawie :)

Opublikowano

Wygląda to całkiem dobrze, jeśli masz jeszcze kamieni to dołóż. Piasek tylko jako wypełnienie w nie dużych ilościach, najlepiej wymieszany ze żwirkiem.

Opublikowano
24 minuty temu, p89 napisał:

Upewnij się, że kamienie stoją stabilnie żebyś czasami nie miał kiedyś w nocy dyngusa. Póki co zapowiada się ciekawie :)

kilka kamieni kleiłem :) 

Wygląda to tak na obecny stan. teraz zacznę się bawić oświetleniem i później zalewanie, jak oświetlenie dam to rzucę jeszcze jedną fotkę.

Opublikowano

Udało się poskładać oświetlenie z starego akwarium są dwie świetlówki 27w.

Wygląda to zupełnie inaczej niż bez światła. 

Myślę że na tym etapie skończę układanie skałek, może później po zalaniu coś jeszcze dodam, zmienię.

Jak wam się podoba ?

11.jpg

• Lubię to 2
Opublikowano
3 godziny temu, Arenos244 napisał:

Myślę że na tym etapie skończę układanie skałek, może później po zalaniu coś jeszcze dodam, zmienię.

Jak wam się podoba ?

Jak kolega pisał wyżej dołóż trochę kamieni, za mało kryjówek dla słabszych ryb i dla narybku .

• Lubię to 3