Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MisiekW Opublikowano 2 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 2 Września 2021 No dobra po paru latach śledzenia forum przyszedł czas na ujawnienie mojej "szklanki", jeszcze raz witam Wszystkich. Zbiornik mały 120x50x50 , oświetlenie belka Led 8500k, filtracja to jbl e1902 plus falownik ow-25, piach z Castoramy i serpentynit a i grzałka Jager 250w. Rybony to Cynotilapia luhuchi oraz Metriaclima msobo . Ryby nie przekraczają 3 cm więc młodzież ale takie lubię najbardziej bo potem mogę sobie wyselekcjonować no i oczywiście jest radocha jak ryby rosną i zmieniają się. Tak więc no takie tam coś wyszło 16
piotriola Opublikowano 2 Września 2021 #2 Opublikowano 2 Września 2021 Witam, zbiornik nie jest taki mały . Ładnie rozplanowałeś dekoracje, mi się podoba. Powodzenia życzę w tym biotopie. 2
Jelonek Opublikowano 2 Września 2021 #3 Opublikowano 2 Września 2021 Fajnie wyszedł Ci ten zbiorniczek, ładne kamulce i zgrabnie poustawiane. Na pewno się napracowałeś. Podoba mi się też obsada. 1
Moralesq Opublikowano 2 Września 2021 #4 Opublikowano 2 Września 2021 Jak to akwarium łatwo skojarzyć z człowiekiem Powodzenia Robercie tutaj i "tam" też Zdecydowanie lepiej wychodzą Ci baniaki z Mbuną niż z Non Mbuną. To też Ci wyszło Pozdrawiam. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Września 2021 #5 Opublikowano 2 Września 2021 Jak dla mnie bardzo klimatyczne. Super. 1
MisiekW Opublikowano 2 Września 2021 Autor #6 Opublikowano 2 Września 2021 Dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję że w przyszłym roku już nic nie stanie mi na drodze i wreszcie stanie większy zbiornik i raczej w nim będzie też mbuna 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MisiekW Opublikowano 11 Września 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #7 Opublikowano 11 Września 2021 I parę fotek słabej jakości mojej młodzieży 11
MisiekW Opublikowano 16 Września 2021 Autor #8 Opublikowano 16 Września 2021 Pierwsze straszonka https://youtube.com/shorts/WrlyhKq3hEM?feature=share 6
egon44 Opublikowano 19 Października 2021 #9 Opublikowano 19 Października 2021 Witaj Robercie @MisiekW Od razu jak zobaczyłem tutaj twój zbiornik, to wiedziałem do kogo należy Pomimo że jest podobny do większości zbiorników na forum, to jednak jest inny, i ma swój specyficzny klimat, który bardzo mi się podoba Jeszcze raz witaj na forum Robercie. Pozdrawiam 1
matejk Opublikowano 19 Października 2021 #10 Opublikowano 19 Października 2021 @MisiekW gdzie znalazłeś ta cynotilapie luchuci? sztos.
Rekomendowane odpowiedzi