Jelonek Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor #31 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Musiałem trochę pozmieniać, żeby się wszystko zmieściło w akwarium. Na dno dałem warstwę 3 mm podkładu pod panele, a na to plexi 4mm. Nawet tyle kamieni nie zrobiło wrażenia na podłożu. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Jelonek 7
Jelonek Opublikowano 16 Września 2021 Autor #32 Opublikowano 16 Września 2021 Pierwsze ryby już trafiły do zbiornika. 3 samce i 4 samice saulosi. W przyszłym tygodniu dołączą do nich kolejne 10 sztuk Saulosi , oraz 10 sztuk Cynotilapia Hara Galilea reef. Oświetlenie to belka led 10000K, 3 strefy + RGB, na sterowniku LedDimmerProV5. Filtracja narurowa na korpusach BigBlue, wkład sznurkowy dodatkowo owinięty owatą, biologia 3.5 litra ceramiki. Korpus na chemię na razie pusty. Tak to się prezentuje: Samcem alfa na chwilę obecną jest ,,Krzywy Ogonek" niech żyje król! 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jelonek Opublikowano 7 Października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #33 Opublikowano 7 Października 2021 Oto kilka fotek jak akwarium wygląda po 3 tygodniach od wpuszczenia ryb. 10
Pikczer Opublikowano 7 Października 2021 #34 Opublikowano 7 Października 2021 Fajnie to wygląda, kolorek ładny, kamole niczego sobie 1
Mróz Opublikowano 7 Października 2021 #35 Opublikowano 7 Października 2021 Fajnie poukładałeś kamienie, naprawdę bardzo mi się podoba! Dobra robota 1
Rekomendowane odpowiedzi