Majk88 Opublikowano 27 Czerwca 2021 #1 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Witam. Mam kilka fajnych czarnych kamieni znalezionych na dworze i chciałem się zapytać czy zamiast wrzucić je do wrzątku mogę je wsadzić do piekarnika i "upiec"? 200-250 stopni chyba podziała lepiej niż 100 w wodzie. Wiadomo ze chodzi o wyczyszczenie i odkazenie kamienia. Kamienie są trochę duże i nie zmieszczą się do garnka
Andrzej Głuszyca Opublikowano 27 Czerwca 2021 #2 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Godzinę temu, Majk88 napisał: Witam. Mam kilka fajnych czarnych kamieni znalezionych na dworze i chciałem się zapytać czy zamiast wrzucić je do wrzątku mogę je wsadzić do piekarnika i "upiec"? 200-250 stopni chyba podziała lepiej niż 100 w wodzie. Jasne , że możesz. Możesz również skutecznie je wyczyścić szorując jakąś szczotką pod bieżącą wodą a potem polać je gorącą wodą z czajnika. Każdy sposób dobry i skuteczny. Wybierz ten najbardziej Tobie pasujący. 3
Majk88 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor #3 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Andrzeju złoty człowiek jesteś dzięki. Planuje przemeblowanie 1
Rekomendowane odpowiedzi