Lechu0031 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 #1 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Siema kupiłem nowy używany filtr kubeł i jak to zrobić bo są w nim stare media filtracyjne i teraz pytanie co z nimi zrobić czy wypłakać w wodzie z akwarium plus dosypać moje że starego filtra czy coś innego Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 2 Kwietnia 2021 #2 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Co masz na myśli pisząc stare? Stare to znaczy leżą w tym filtrze nie używane 5 lat, czy może "stare" czyli dojrzałe z działającego filtra, odłączonego od akwarium w chwili gdy kupiłeś ten filtr? 1
Lechu0031 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor #3 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Filtt został odłączony od akwarium 2 miesiące temu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 2 Kwietnia 2021 #4 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 12 minut temu, Lechu0031 napisał: Filtt został odłączony od akwarium 2 miesiące temu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Możesz użyć tej ceramiki i gąbek (jeśli są), ale nie musisz. Przepłucz w wodzie z akwarium albo pod kranem, nie ma to znaczenia i dosyp swojej ceramiki.
Lechu0031 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor #5 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi