Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mój projekt akwarium zmierza ku końcowi, teraz na tapecie mam oświetlenie.

Akwarium ma wymiary 200x60, ponieważ samo wybieranie kamieni zeszło mi ładnych parę miesięcy więc boje się pomyśleć ile zajmie mi ogarnięcie lampy DIY, zatem szukam czegoś gotowego. Właściwie wszystkie posty dotyczą lamp które robicie sami, ale może podpowiecie jaką gotową lampę warto kupić? 3 kabelki to dla mnie o 2 za dużo, więc zależy mi żeby wyjąć ją z kartonu i podłączyć wtyczkę do gniazdka. Tak- antyelektrycy też są na forum ;)

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

https://aqualed.com.pl/ 

Dobra jakość, podpinasz pod zegar i wszystko. 

Jednak polecam trochę gimnastyki i sterownik LedDimmerProV5
Rybki też będą zachwycone jak nie będziesz im strzelał światłem tylko będą miały delikatne świty i zmierzchy.

Ja podpiąłem pod niego dwie belki LED i jedną listwę LED. Jestem zachwycony krótko mówiąc. Serwis też jest świetny - szybko i cierpliwie odpisuje na pytania.

Edytowane przez ziemniak
  • Dziękuję 1
Opublikowano
Witajcie, mój projekt akwarium zmierza ku końcowi, teraz na tapecie mam oświetlenie.
Akwarium ma wymiary 200x60, ponieważ samo wybieranie kamieni zeszło mi ładnych parę miesięcy więc boje się pomyśleć ile zajmie mi ogarnięcie lampy DIY, zatem szukam czegoś gotowego. Właściwie wszystkie posty dotyczą lamp które robicie sami, ale może podpowiecie jaką gotową lampę warto kupić? 3 kabelki to dla mnie o 2 za dużo, więc zależy mi żeby wyjąć ją z kartonu i podłączyć wtyczkę do gniazdka. Tak- antyelektrycy też są na forum
Witam.
Szczerze polecam @Aqua-Dreams. Profesjonalne, szybko i pełne dopasowanie się do wymagań klienta. Wiem co mówię, Pan Tomasz wykonał dla mnie lampę 140cm z której jestem bardzo zadowolony. Dzięki Tomku

Pozdrawiam. 38b435b325d952b261b68907904f6046.jpg

Sent from my VOG-L09 using Tapatalk

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
1 minutę temu, Luki_m1 napisał:

Witam.
Szczerze polecam @Aqua-Dreams. Profesjonalne, szybko i pełne dopasowanie się do wymagań klienta. Wiem co mówię, Pan Tomasz wykonał dla mnie lampę 140cm z której jestem bardzo zadowolony. Dzięki Tomku http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji106.png

Pozdrawiam. http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji6.png38b435b325d952b261b68907904f6046.jpg

Sent from my VOG-L09 using Tapatalk

Dziękuje za miłe słowo😊

Takowych nigdy nie za wiele