Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Wojtek.C napisał:

Co do akwariów ja zamawiałem tutaj:

https://www.olx.pl/oferta/akwarium-150x50x60-450-l-CID103-IDxhYGk.html

Firma" Akwarium dla Ciebie". Mam dwa akwaria od nich, większe 120x45 i mniejsze 60x28. Właściciel przy zamówieniach, nie zamawiałem akwariów jednocześnie, doradził odnośnie grubości szkła i wzmocnień. Nie wiem jak w innych firmach ale ja czekałem na większe  prawie 4 tygodnie, mniejsze było do odbioru po 2 tygodniach. Może wynikało to z nietypowych rozmiarów.

Co do jakości jestem zadowolony. Akwaria trzymają kąty, szyby są bez skaz. Silikon położony równo. Większe mam ponad rok i nic się złego nie dzieje, odpukać😉.

To dobra wiadomość dla mnie :) Właśnie wczoraj miałem od nich telefon, że trzy akwariumy (2 x 540L i 1x480L) do mojego fiszrumu są do odbioru :)

Edytowane przez darianus
  • Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Równej, w Czwartki z reguły jest mydło i powidło, czyli wszystko z branży zoologicznej, nie każdy ci sprzeda w detalu i bez dokumentów że prowadzisz działalność, nie mniej jednak po takie pierdoły jak pokarmy, czy sprzęt, warto tam pojechać z prostego powodu, jest znacznie taniej niż w sklepie czy na Starcie  :) dam taki przykład paczka wodzienia, artemii czy doniczkowca oraz innych robaków na równej ostatnio stoi od 60 do 80 Groszy (tylko trzeba kupić minimum 10 Sztuk), na tej drugiej giełdzie w niedzielę już wszystko 100 % więcej :) 

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
W dniu 27.02.2021 o 11:22, darianus napisał:

To dobra wiadomość dla mnie :) Właśnie wczoraj miałem od nich telefon, że trzy akwariumy (2 x 540L i 1x480L) do mojego fiszrumu są do odbioru :)

W zeszłym tygodniu odebrałem 3 akwaria z firmy Akwarium dla Ciebie z Łodzi. Idealne nie są, klej na wzmocnieniach nie jest równo położony, nie wszystkie ściany idealnie się licują u góry.  Jednak podstawowe parametry geometryczne trzymają jak należy, także ja jestem zadowolony. 3 szkła za 1700 zł to dobra oferta.

fishroom 06.03.2021.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamówiłem 150x60x60, po świętach ma być. Do tej pory kontakt oceniam na pozytywny, a szkła nie mogę się doczekać. Dodam swoją ocenę jak obejrzę swoje na żywo.

• 2 lata później...
Opublikowano

Jeśli ktoś szukałby pyszczaków w centralnej Polsce, to pan Jacek Krakowiak prowadzi bardzo dużą hodowlę w Brójcach (niedaleko Łodzi).

• Lubię to 1