Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak zrobiłem. Przygotowania są w trakcie. Stelaż jest pospawany z frontami lakierowanymi, kamienie 230 kg, piasek, pompa do turbo kaseciaka, sterownik Led Dimmer Pro V5 i wiele innych składowych. Ale na chwile obecną utknąłem w miejscu, bo chce zmierzyć fizycznie wewnętrzną szerokość akwarium żeby zamówić pcv pod turbo kaseciaka, oraz wysokość na jakiej będą wzmocnienia. To samo tyczy się zrobienia pokrywy, bo będę robił z PCV oklejonym dibondem (wg projektu kolegi Chorusa od nas z KM) i chce zdjąć dokładny wymiar : długość, szerokość i przekątna. Bez dostarczenia baniaka nie zabieram się za to, bo nie chce robić dwa razy, bo kasy szkoda. 

P.S. Wątek faktycznie jest o akwarium na śląsku założony, ale po namowie klubowiczów zdecydowałem się na Przemka Wieczorka. Na YT oglądałem jego wiele filmików nie wiedząc jeszcze, że on to on. I jak mi koledzy zareklamowali, że mistrz w swoim fachu, a po wpisaniu w przeglądarkę wyskoczyły mi właśnie jego filmy z realizacji to długo się więcej nie zastanawiałem i zamówiłem. A teraz czekam.......:) 

• Lubię to 1
Opublikowano
32 minuty temu, Andrzej Głuszyca napisał:

Panowie..Przemek jest ze Szczecina a nie ze  Śląska.

Andrzeju, kolega założył ten temat, bo szukał kogoś ze Śląska kto zrobi mu zbiornik. Ostatecznie zdecydował się zamówić u Przemka i miał do tego prawo, tyle że wcześniej nie wspomniał o tym. Zbiornik zamówiony, temat uważam za wyczerpany. W związku z tym zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.