Skocz do zawartości

Zmiana pokarmu i zachowanie ryb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej od jakiegoś tygodnia dodalem inny pokarm zalacze na zdjeciu dodalem spiruline i kulki wybarwiajace i a te 3 malawi co na fotce wczesniej dawalem. Od tego czasu ryby stały się jakby nadpobudliwe wiecznie skaczą jakby przy tafli gonia się sa agresywne no i jedna w miejscu stoi niczego się nie boi martwię się ze przyszedł na nią czas. Parametry wody sa naprawdę idealne wiec nie będę podawał bo co kilka dni sprawdzam jak cos.  Moje pytanie czy to przez jedzenie moze byc takie nowe zachowanie?  Nic innego się nie zmieniło. Mam nadzieje ze w dobrym temacie napisałem IMG_20201030_102811.thumb.jpg.5fd1abc49bcdc0f4d7a2071815220ba1.jpgIMG_20201030_102822.thumb.jpg.6b6e72ec61bd701607eb087a30d52057.jpg

Opublikowano

Dobra sam znalazlem odpowiedz na swoje pytanie.  Winowajcą to samiec ice blue goni i gryzie wszystkich. Odizolowalem go narazie moze się uspokoi jak po czasie wróci 

Opublikowano
18 minut temu, InvictiS napisał:

Dobra sam znalazlem odpowiedz na swoje pytanie.  Winowajcą to samiec ice blue goni i gryzie wszystkich.

Czyli przyczyną nie jest pokarm . Skoro sprawa wyjaśniona i nie ma nic wspólnego z pokarmem to temat zamykam.

• Dziękuję 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.