darkon Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #1 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zna ktoś jakiś sklep, w którym można obejrzeć i wziąć w ręce moduły BTN? W grę wchodzi Warszawa, Kraków, Łódź, Rzeszów, Katowice lub coś po drodze. Wy-Tapatalkowane
Bastian Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #2 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Jedyny sklep jaki znam w którym dostępne są od ręki moduły BTN to sklep http://akwarystyczny24.pl jednakże jest dość daleko od Ciebie. Poza tym nie wiem czy jest możliwość obejrzenia ich na miejscu. Proponuje zadzwonić i się dowiedzieć. Kupiłem kilka modułów z tego sklepu i nigdy nie przyszły zniszczone czy też uszkodzone, naprawdę solidnie pakują paczki. Warto poprosić przed zakupem o kilka zdjęć modułu którym byłbyś zainteresowany ponieważ te na stronie troszkę się różnią od tego jak wyglądają w rzeczywistości adres sklepu: akwarystyczny24 Konarski Andrzej 78-300 Świdwin, ul. Spółdzielcza 5 +48 793 540 511 Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Bastian 2
Piotr775 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #3 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Z tego co widziałem to jeszcze ktoś z Konina ogłasza się na OLX, ale to też kawał drogi od ciebie.
Tom74 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #4 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Akwarystyczny24 wystawia moduly na allegro. Na olx z Konina szukaj u Sebastian Januszkiewicz.
darkon Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor #5 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Dzięki za info, u Sebastiana byłem w 2 lata temu i nie myślałem jeszcze o modułach, widziałem zbiornik który zrobił dla frontoz, ale nie zainteresowałem się budową modułów. Chcę postawić nowy zbiornik i żeby sobie przemyśleć cały aranż muszę wziąć fizycznie kilka modułów w ręce, żeby wiedzieć czy moje przemyślenia ciekawie rokują. Jeśli nie znajdę nic bliżej to pogonię do Sebastiana te 250 km. Wy-Tapatalkowane
Rekomendowane odpowiedzi