Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś sklep, w którym można obejrzeć i wziąć w ręce moduły BTN? W grę wchodzi Warszawa, Kraków, Łódź, Rzeszów, Katowice lub coś po drodze.

Wy-Tapatalkowane

Opublikowano (edytowane)

Jedyny sklep jaki znam w którym dostępne są od ręki moduły BTN to sklep  http://akwarystyczny24.pl jednakże jest dość daleko od Ciebie. Poza tym nie wiem czy jest możliwość obejrzenia ich na miejscu. Proponuje zadzwonić i się dowiedzieć. Kupiłem kilka modułów z tego sklepu i nigdy nie przyszły zniszczone czy też uszkodzone, naprawdę solidnie pakują paczki. Warto poprosić przed zakupem o kilka zdjęć modułu którym byłbyś zainteresowany ponieważ te na stronie troszkę się różnią od tego jak wyglądają w rzeczywistości :)

adres sklepu:

akwarystyczny24 Konarski Andrzej
78-300 Świdwin, ul. Spółdzielcza 5

+48 793 540 511

Edytowane przez Bastian
  • Lubię to 2
Opublikowano

Dzięki za info, u Sebastiana byłem w 2 lata temu i nie myślałem jeszcze o modułach, widziałem zbiornik który zrobił dla frontoz, ale nie zainteresowałem się budową modułów. Chcę postawić nowy zbiornik i żeby sobie przemyśleć cały aranż muszę wziąć fizycznie kilka modułów w ręce, żeby wiedzieć czy moje przemyślenia ciekawie rokują. Jeśli nie znajdę nic bliżej to pogonię do Sebastiana te 250 km.

Wy-Tapatalkowane