slawek268 Opublikowano 3 Czerwca 2020 #1 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cześć, od dłuższego czasu szukam sklepu gdzie mogę kupić kilka osobników Labeotropheus Trewavasae Thumbi West 3-5 cm. Jestem z okolic Lublina i nie mogę znaleźć hodowli z lubelskiego. Może ktoś coś wie gdzie mógłbym kilka sztuk kupić. Wiem, że mam możliwość wysyłki np. z Tan-Mal bardzo chętnie bym skorzystał, ale niestety jest fatalne połączenie i wchodzi w rachubę tylko PKP w nocy.
Daniel00 Opublikowano 3 Czerwca 2020 #2 Opublikowano 3 Czerwca 2020 W hodowli w Żorach Pielęgnice Afrykańskie jest dostępny ten gatunek. Oni wysyłają kurierem ,więc ryby Ci przyjdą do domu. Tu masz link do oferty : https://pielegniceafrykanskie.pl/oferta/ 1
Daniel00 Opublikowano 3 Czerwca 2020 #3 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) W ogóle to na swoim profilu piszesz w rubryce akwarium : "120x50x50 planowane" co jest za małym litrażem dla tych ryb. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Daniel00
slawek268 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor #4 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Czyli nic nie ma w lubelskim.
Daniel00 Opublikowano 5 Czerwca 2020 #5 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie mam pojęcia. Może ktoś za jakieś hodowle w lubelskim.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Czerwca 2020 #6 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na OLX masz sporo ogłoszeń "pyszczaki lubelskie" Ale co to za sprzedający nie mam pojęcia.
Rekomendowane odpowiedzi