Masterjam Opublikowano 1 Czerwca 2020 #1 Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Kolejny etap zakładania swojego pierwszego , wymarzonego Malawi to wystrój..... Dziś pojechałem na przejażdżkę rowerową z córką nad Wisłę w poszukiwaniach kamieni pod aranżację, znalazłem co nie co miejscówek i porobiłem zdjęcia. Wiem że trzeba wyszorować , wyparzyć. Czy to co znalazłem nadaje się ? Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Masterjam
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Czerwca 2020 #2 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Spokojnie..masz od wyboru do koloru. Czyli jest naprawdę wielki potencjał.
przemo-h Opublikowano 1 Czerwca 2020 #3 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Piękne kamulce i jak najbardziej się nadają. Staraj się wybrać kamienie o nieregularnych kształtach i strukturze, oraz różnej wielkości.
Masterjam Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor #4 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Aż się zdziwiłem bo sporo jest takich pionowych z zupełnie płaską dolną częścią w celu zasłonięcia filtra , czyli jestem na dobrej drodze
przemo-h Opublikowano 1 Czerwca 2020 #5 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Teraz, Masterjam napisał: Aż się zdziwiłem bo sporo jest takich pionowych z zupełnie płaską dolną częścią w celu zasłonięcia filtra , czyli jestem na dobrej drodze Dobrze kombinujesz
Masterjam Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor #6 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Chciałem zabudować filtr jak to zrobił Pleziorro , ale nie jestem aż tak zdolny i trzeba kaseciaka osłonić
Rekomendowane odpowiedzi