Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Daniel00 napisał:

a grzałka nowa nie jest i termostat zawsze może się zepsuć.

I tak nie patrzysz cały czas na termometr. Prędzej po rybach zobaczysz, gdy coś będzie nie tak, ale jak wolisz. 

• Lubię to 2
Opublikowano
I tak nie patrzysz cały czas na termometr. Prędzej po rybach zobaczysz, gdy coś będzie nie tak, ale jak wolisz. 
Widzisz Krzysztof zapomniałem dopisać ze po rybach widać, byłeś szybszy czytasz w moich myślach do danego postu.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano
10 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

U mnie cały czas spadał dwa razy się zbił,

U mnie też dlatego leży na piasku.To zjawisko spadania zostało wyjaśnione.

Opublikowano
16 godzin temu, Daniel00 napisał:

Wasze też tak robią?? 😄

Że ciekawskie są i pływają za ręką/czyścikiem ? Tak ma być zachowują się prawidłowo. Inni mają problem że pyszczaki są płochliwe i chowają się przy takich czynnościach lub nawet jak podchodzisz do akwarium. U Ciebie jest w porządku, tak ma być, pyszczaki takie właśnie mają być, ciekawskie.

• Lubię to 2
Opublikowano
30 minut temu, Tomasz78 napisał:

Że ciekawskie są i pływają za ręką/czyścikiem ?

Dokładnie trafiłeś. Pływały cały czas za czyścikiem w tą i z powrotem po całym akwarium na tym filmie.  Dzisiaj musiałem włożyć rękę do akwarium to wszystkie się zebrały i patrzyły czy nie mam czegoś do jedzenia na dłoni skubiąc mnie. Nawet zaraz po wpuszczeniu do akwarium w ogóle się nie bały i skubały skałki ,a były po 20 godzinnej podróży. Super są te ryby widać ,że nie mają zrytej psychiki akwariami w sklepie akwarystycznym.

Opublikowano

Saulosi wykopał sobie dziurkę pod małym kamieniem co widać na ostatnim zdjęciu. Neon spot próbował tam się wepchnąć i wszystko mu rozwalił i od rana buduje od nowa ;) . Cudowne są te ryby !!

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz78 napisał:

To wrzucaj filmy na youtuba a tu dawaj linka do youtuba i będzie działało.

To założę kanał na yt o nazwie jakiejś akwarystycznej.Tylko jakiej hmm

Edytowane przez Daniel00