Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi się termometr odklejał, więc go wyjąłem i leży sobie na pułce. Gdy chcę sprawdzić temperaturę, to go wkładam na chwilę. Nie ma potrzeby trzymać go cały czas w akwarium. 

Opublikowano
Godzinę temu, Daniel00 napisał:

Nie wiem który to ,ale termometr znowu zakopany ;)imageproxy.php?img=&key=393158c8112c46f4imageproxy.php?img=&key=393158c8112c46f4

P_20200604_083644.jpg

Wyjmij go i wkładaj, gdy będziesz chciał sprawdzić temperaturę. Nie musi być cały czas w akwarium. Temperaturę masz przecież ustabilizowaną, nie skacze Ci. 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, pozner napisał:

Wyjmij go i wkładaj, gdy będziesz chciał sprawdzić temperaturę. Nie musi być cały czas w akwarium. Temperaturę masz przecież ustabilizowaną, nie skacze Ci. 

Wolę zostawić bo jak patrzę na akwarium to termometr widać. Wyciągne i pewnie zapomnę o temperaturze ,a grzałka nowa nie jest i termostat zawsze może się zepsuć. Niech Mariuszek (tak nazwałem tego wybarwionego samca neon spota i podejrzewam ,że to on bo jakoś często przebywa w skałkach obok termometru ) sobie na niego sypie piaskiem.

Edytowane przez Daniel00
Opublikowano

U mnie cały czas spadał dwa razy się zbił, dobrze że rtęci nie robią, bo było po rybach. Ja teraz wcale nie używam zawsze miałem koło 24 stopni.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano
7 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Ja teraz wcale nie używam zawsze miałem koło 24 stopni.

Wolę dmuchać na zimne i zostawię ten termometr