Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie tło zewnętrzne z styropianu i chciałbym spryskać je szpachlówką w sprayu aby zakryć strukturę styropianu - bąble - które uwidocznily się po wypaleniu rozpuszczlanikiem.Szukałem w dwóch marketach i nie znalazłem.Czy stosoawał ktoś z was takie rozwiązanie.Gdzie można kupić taką szpachlówkę?

Opublikowano

A co - nie chce się szpachelką szpachli nakładać? Przecież to nie ma dla efektu różnicy.

Poza tym, tłem zewn. nigdy nie uzyskasz efektu tła wewn., a i ryby nie skorzystają z dobrodziejstw tla wewn.

Opublikowano
A co - nie chce się szpachelką szpachli nakładać? Przecież to nie ma dla efektu różnicy.

Poza tym, tłem zewn. nigdy nie uzyskasz efektu tła wewn., a i ryby nie skorzystają z dobrodziejstw tla wewn.

Może i nie uzyskasz.. ale za to uzyskujesz przy czystej tylniej szybie świetnągłębie. Dodatkowo naprawde bardzo ładnie to wygląda i jeśli tło jest w miare łedne i realne cięzko czasem kapnąć się gdzie jest.

Opublikowano

ludzie już nie robię tła zewnętrznego zakupiłem piaskowiec ( piaskowiec elewacyjny) jestem w trakcie próbnego klejenia piaskowca do spienionego PCV jeśli wypali będę kleił w akwa