Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.05.2019 o 21:10, Falcowski napisał:

W Gdyni to Aquapet, Cypriana Norwida 4, 81-434 Gdynia 

Skład kamieni SKB  Chwaszczyńska 72, 81-571 Gdynia

Żwirownia POLGRAWEL Mrzezino za Gdynią na północ

To tak z najciekawszych

Dodałbym skład kamienia Eko-Krusz w Chwaszczynie, ale tam są paczki kamienia po 20kg (w paczkach są określone gradacje), jeżeli ktoś chce sobie wybrać konkretne kamloty to musi kupić ponad 100kg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jest taki sklep w Gdańsku, Żako, wędkarsko zoologiczny, byłem w tym sklepie, jest sporo pyszczaków , mam więc pytanie, czy ktoś z kolegów/koleżanek ma jakieś informacje odnośnie tego sklepu?

czy ktoś kupował w tym sklepie pyszczaki? czy ryby są zdrowe? czy były jakieś inne zdarzenia dobre lub niekoniecznie;) 

Opublikowano

Sklep żako na ulicy Partyzantów faktycznie posiada dosyć sporą ilość pyszczaków - nawet na olxie posiadają ogłoszenia. Osobiście kupuję tam rzeczy wędkarskie ale ryb nigdy. Chyba, że chcesz afry albo hary to polecam bo sam do nich te ryby oddawałem. 😉 Czyli ryby z pewnych źródeł. Jedynie co wiem to sklep prowadzą ojciec z synem i z tego co wiem to właśnie syn  interesuje się pyszczakami.

• 2 miesiące temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.