Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W samej Zielonej Górze przy rondzie Przylep Gubin Żary, ul. Foluszowa 108, za wąskim wiaduktem kolejowym po prawej stronie , kamole i żwiry na paru hektarach, polecam duży wybór i relatywnie tanio , można przebierać. Piękne rzeczy również do ogrodu. http://granit-wachol.pl/ ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gliwice ew. Bytom, Tarnowskie Góry. Gdzie dostanę kamienie na kilogramy? wymyśliłem sobie otoczaki bo mimo że serpentynit jest piękny to niedługo będzie w każdym baniaku :P. Gdzie nie spytam, to albo gradacja żwiru albo na tony, kubiki...

Ponawiam pytanie. Do Świerklańca mam jakieś ~30 km. Czy znajdę coś bliżej Gliwic?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamieszczone przez michal0920

Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu).

Trochę odgrzeję kotleta, ten skład w Zielonce jest cały czas, jeszcze tam nie byłem więc nie wiem jak cenowo na ten moment, ale przejeżdżałem i widziałem, że działa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nieaktualne.Kamyczkowo bo gdy mi policzyli za kamien serpentynotu 30zl na podstawie za glaz 1000zl to mi szczenka opadla.Najdrozszy serpentynit na swiecie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Do Gdańska warto dodać sklep "Okaz",jest tam spory wybór pyszczaków :).Polecam.

To co się tam dzieje w tym sklepie to jakieś nie porozumienie nie ma zbiornika w którym sa wszystkie ryby żywe pełno trupów ryby dosłownie gniją w tych akwariach .Nie polecam nikomu jeden wielki syf

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.