Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W samej Zielonej Górze przy rondzie Przylep Gubin Żary, ul. Foluszowa 108, za wąskim wiaduktem kolejowym po prawej stronie , kamole i żwiry na paru hektarach, polecam duży wybór i relatywnie tanio , można przebierać. Piękne rzeczy również do ogrodu. http://granit-wachol.pl/ ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam czy jest jakas hodowla w pl w ktorej dostane dorosle saulosi? Najlepiej Rzeszów,Przemyśl,Jarosław lub ogólnie Podkarpacie.

Opublikowano

Gliwice ew. Bytom, Tarnowskie Góry. Gdzie dostanę kamienie na kilogramy? wymyśliłem sobie otoczaki bo mimo że serpentynit jest piękny to niedługo będzie w każdym baniaku :P. Gdzie nie spytam, to albo gradacja żwiru albo na tony, kubiki...

Ponawiam pytanie. Do Świerklańca mam jakieś ~30 km. Czy znajdę coś bliżej Gliwic?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamieszczone przez michal0920

Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu).

Trochę odgrzeję kotleta, ten skład w Zielonce jest cały czas, jeszcze tam nie byłem więc nie wiem jak cenowo na ten moment, ale przejeżdżałem i widziałem, że działa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nieaktualne.Kamyczkowo bo gdy mi policzyli za kamien serpentynotu 30zl na podstawie za glaz 1000zl to mi szczenka opadla.Najdrozszy serpentynit na swiecie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Do Gdańska warto dodać sklep "Okaz",jest tam spory wybór pyszczaków :).Polecam.

To co się tam dzieje w tym sklepie to jakieś nie porozumienie nie ma zbiornika w którym sa wszystkie ryby żywe pełno trupów ryby dosłownie gniją w tych akwariach .Nie polecam nikomu jeden wielki syf