Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Tom74 napisał:

To są dwie różne hodowle

Wiem. To raczej nie za duże miasto ,a dwie hodowle. Zazdroszczę akwarystą  co mieszkają w tym mieście.

Opublikowano
To miejsce co podałeś jest na ul. Kolejowa ,a ten z olx na ul. Żytniej 6. Może ze sobą   jakoś  współpracują.
Możesz brać śmiało z jednego i drugiego miejsca. Byłem i u Darka na Kolejowej i u Jacka na Żytniej, mam ryby z obydwu miejsc. Darek to hodowca z zamiłowania, Jacek tylko kilka gatunków ma swoich, ale pozostałe ryby pochodzą z dobrych hodowli.
A tak na marginesie, to jeszcze kilka lat wstecz w Żorach były cztery hodowle .

Wy-Tapatalkowane

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
11 minut temu, darkon napisał:

Możesz brać śmiało z jednego i drugiego miejsca. Byłem i u Darka na Kolejowej i u Jacka na Żytniej, mam ryby z obydwu miejsc. Darek to hodowca z zamiłowania, Jacek tylko kilka gatunków ma swoich, ale pozostałe ryby pochodzą z dobrych hodowli.
A tak na marginesie, to jeszcze kilka lat wstecz w Żorach były cztery hodowle emoji16.png.

Ok dziękuje już nie mam wątpliwości :)

Opublikowano
17 godzin temu, tuptas napisał:

Tu niestety trzeba przyjechać.

16 godzin temu, tuptas napisał:

Trzy miesiące temu nie wysyłał. Teraz być może bo sporo się zmieniło.

Z tego co wiem to Pan Darek od niedawna również wysyła ryby. Jeśli się nie mylę to przy zakupie ryb powyżej 150zł, ale mogę się w tej sprawie dowiedzieć więcej szczegółów,bo nie chcę wprowadzać w błąd. 

15 godzin temu, Daniel00 napisał:

ten hodowca czy może handlarz napisał ,że ryby są przygotowane na 48h ,a wysyłka trwa około 15 h. To bezpieczne jest na pewno ?

Znam osobiście obydwu właścicieli tych hodowli, i powiem Tobie, że nie masz się co martwić o wysyłkę. Ryby są bardzo dobrej jakości, bardzo dobrze zabezpieczone w workach z tlenem.Dotrą do Ciebie całe i zdrowe  :)

W Tanganika Malawi czyli u Pana Darka Gaży kupowałem moje Chindongo saulosi, i inne ryby z Tanganiki. Osobiście polecam. 

• Lubię to 4
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Cześć, w sprawie obsady nic ci nie doradzę bo sam zaczynam i szukam czegoś do mojego akwarium, w poprzednich komentarzach wspominałeś o jakieś hodowli w Łodzi? Możesz dać jakiś namiar bo kiedyś na olx mi wyskoczyło coś z Łodzi a teraz nie mogę znaleźć 😅