huk7 Opublikowano 7 Maja 2020 #1 Opublikowano 7 Maja 2020 Witam wszystkich, Pytanie mam dosyć banalne; Czy i za pośrednictwem jakiego sklepu członkowie mają zniżkę na pokarmy firmy Tropical? Zbliża się czas uzupełnienia zapasów, stąd moje zapytanie.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Maja 2020 #2 Opublikowano 7 Maja 2020 @yaro Ci odpowie dlatego został oznaczony.
huk7 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor #4 Opublikowano 7 Maja 2020 no to tyle - dzięki. Jeszcze nie dawno migała reklama Tropical ale teraz nie widać.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Maja 2020 #5 Opublikowano 7 Maja 2020 48 minut temu, huk7 napisał: Tropical ale teraz nie widać. Jest banerek. Odświeżaj aż trafisz . Przed chwilą sprawdziłem. 1
Daniel00 Opublikowano 7 Maja 2020 #6 Opublikowano 7 Maja 2020 Tak też dzisiaj widziałem. Z pielęgnicą niebieskołuską chyba.
yaro Opublikowano 7 Maja 2020 #7 Opublikowano 7 Maja 2020 Tropical jest naszym Partnerem, ale nie mamy umowy na zniżki. Umowa dotyczy innych rzeczy.
Bartek_De Opublikowano 7 Maja 2020 #8 Opublikowano 7 Maja 2020 4 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Jest banerek. Odświeżaj aż trafisz . Przed chwilą sprawdziłem. Trafiłem za pierwszym razem 3
Rekomendowane odpowiedzi