Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, kaziu21 napisał:

A powiedz mi, na czymś podnosiłeś kamienie te które są najwyżej?

Kamienie położone są na kratkach, które mają 4cm wysokości (zdjęcie niżej). Większość tych kamieni z tyłu jest na tyle duża, że sięga do tafli wody. 

20201103_213104.jpg

• Lubię to 3
Opublikowano (edytowane)

Fotki super, filmik jeszcze lepszy, wystroju można pozazdrościć a kwiatki nad akwarium są jak wisienka na torcie. Gratuluję.

Edytowane przez Bezprym
  • Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.06.2020 o 09:32, wobi napisał:

Piękny baniak, oby się tylko nie okazało (gdy małe zaczną wyłazić ze szczelin) że masz ze 100szt. Demasoni, bo raczej krępym sumikom ciężko je będzie powyłuskiwać ze szpar. 

Po 8 miesiącach śmiało mogę się wypowiedzieć na ten temat. Przez ten czas z narybku uchowała mi się tylko 1szt Chindongo Demasoni i nic więcej, czyli przezywalność na bardzo niskim poziomie. Sumy w moim zbiorniku sprawdzają się idealnie. 

Edytowane przez Gonera1992
  • Lubię to 2
Opublikowano
34 minuty temu, Gonera1992 napisał:

Po 8 miesiącach śmiało mogę się wypowiedzieć na ten temat. Przez ten czas uchowała mi się tylko 1szt Chindongo Demasoni i nic więcej, czyli przezywalność na bardzo niskim poziomie. Sumy w moim zbiorniku sprawdzają się idealnie. 

Ta ryba jest okropnie agresywna w swoim gatunku ,miałeś ładnie zagruzowane akwarium i sporo kryjówek i też nie pomogło.  

Opublikowano
3 minuty temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Ta ryba jest okropnie agresywna w swoim gatunku ,miałeś ładnie zagruzowane akwarium i sporo kryjówek i też nie pomogło.  

Nie sprecyzowałem, że chodzi o 1szt która uchowała się z narybku. Dorosle osobniki mają się bardzo dobrze. 

• Lubię to 2
  • Dziękuję 1