Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Kemeiz napisał:

Z ilościowo coś zmienić na + lub  - (poza tym Demasoni)?

Jeśli już masz ryby to zostaw Caeruleusa, Maingano, i Rdzawego. Małych ryb powinieneś wziąć po 8 sztuk. Jednak osobiście na dłuższą metę nie widzę maingano w tym zbiorniku.

• Lubię to 2
Opublikowano
5 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Pusto z tyłu mają..przez pandemię.

Oj już dawno u nich nie byłem, teraz znacznie bliżej do Michała mam, ale pamiętam że oni tam zaplecze mieli potężne  

• Lubię to 1
Opublikowano

A polecacie jakiś inny sklep we Wrocławiu? Czyli docelowo zostawić Iodotropheus sprengerae (4+1) i Labidochromis caeruleus (4+1).

Kupiłem tam bo innego we Wrocławiu nie znalazłem a jak dzwoniłem do Tan-Mal to powiedzieli, że na razie nie wysyłają. Można gdzieś kupować ryby zdalnie? BO w czasie epidemii ciężko gdzieś dalej jeździć.

Opublikowano
Teraz, Kemeiz napisał:

A polecacie jakiś inny sklep we Wrocławiu? Czyli docelowo zostawić Iodotropheus sprengerae (4+1) i Labidochromis caeruleus (4+1).

Kupiłem tam bo innego we Wrocławiu nie znalazłem a jak dzwoniłem do Tan-Mal to powiedzieli, że na razie nie wysyłają. Można gdzieś kupować ryby zdalnie? BO w czasie epidemii ciężko gdzieś dalej jeździć.

Kolego z której części Wrocka jesteś ? Coś możemy wspólnie podziałać, chętnie pomogę 

Opublikowano
20 godzin temu, Merlot napisał:

Kolego z której części Wrocka jesteś ? Coś możemy wspólnie podziałać, chętnie pomogę 

Właściwie to spod Wrocławia - Dobrzykowice. Ale można uznać, że Psie-Pole lub bliżej Wojnów.

Opublikowano
Godzinę temu, Kemeiz napisał:

Właściwie to spod Wrocławia - Dobrzykowice. Ale można uznać, że Psie-Pole lub bliżej Wojnów.

Czyli zupełnie druga strona niż ja :( ja na Stablowicach