Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ,

Jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.

Jako że jestem w trakcie organizowania potrzebnych mi przyborów i produktów mam kilka pytań.

Zapewne były już tego typu posty alaczkolwiem kto pyta nie błądzi a czytając od 3 dni posty z tym związane mam jeszcze większy mętlik.

Więc tak ,jako że mieszkam na stałe w Anglii mam niemałe lronlemyze znalezieniem odpowiedników polskich produktów.

Zaprawe już mam zakupioną teraz moim problemem jest dobór farby. W Polsce jest to śnieżka , tu niestety jej nie ma. W jednym z postów ktoś pisał że można ją zastąpić duluxem ale jakim? Mógł by ktoś bardziej ogarnięty poratować linkiem lub zdjęciem nazwa czymkolwiek ?

W chwili kwarantanny jaka już jest na wiele krajow wysłanie produktów z PL odpada bo nawet poczta od wtorku ma przestać funkcjonować.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek info.

Pozdrawiam serdecznie.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

df10a454e5754618528bec307a0fad6b.jpg&key=5391dbe86523667808f7caac69d95e4f06a2f8ea6f26ec47bd5ec3b7a0c87235

Ja do malowania używałem altax i śnieżki ale wiem tylko czy ta pierwsza jest dostępna w UK

Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano

Czyli na co ogólnie zwrócić uwagę? Ma być akrylowa ? Szybko schnąca? Do pomieszczeń wilgotnych? Czy mieć atesty , jest tego setki a jak pójdę do sklepu to jak to w sklepie zamiast doradzić to wciskają byle co byle sprzedać.

Opublikowano
17 minut temu, masciorrr napisał:

Czyli na co ogólnie zwrócić uwagę? Ma być akrylowa ? Szybko schnąca? Do pomieszczeń wilgotnych? Czy mieć atesty , jest tego setki a jak pójdę do sklepu to jak to w sklepie zamiast doradzić to wciskają byle co byle sprzedać.

Musi posiadać atest dla kontaktu z dziećmi

90f1923ecfc17e5713b7c21521814a87.jpg.2c93078ca8fc447af77031d58dfe279e.jpg