Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wyzej, czy ktos wie gdzie w poznaniu ,w jakim dobrym sklepie dostane pyszczaki rdzawe (nie mam czasu aby biegac i pytac we wszystkich znanych mi sklepach)a moze ktos z poznania ma nadwyzke tego gatunku u siebie w baniaku z checia odkupie za uczciwa dla obu stron cene....dzieki za odpowiedzi ... pozdrawiam siwy1973

Opublikowano

powiem Ci prawdę że od nich jeszcze nic nie brałem tylko z Łodzi z przesyłką PKP(25zł) i co do Łodzi jestem zadowolony... Balistar zwrócił moją uwagę ponieważ w aktualnej ofercie maja Flavus'a a ta rybcia coś mnie bardzo kręci :lol:

Opublikowano

jak rdzawe, to napewno maja w Tropheusie na Lokietka 7, czy cos takiego, maja swoja hodowle i dobre ceny, prawie dobre, za duboisi chca np.: 25 zl, jak wszedzie chodza po 40, drugi sklep to Bajcik w Przezmierowie, tez mieli rdzawe, zreszta co czwartek moga sprowadzic Tobie jakiego tylko chcesz Pyszczaka, ceny tez dobre, co do jakosci rybek to nie wiem, bo jeszcze nie kupowalem nic, malawi sie dopiero tworzy....

Opublikowano

no i pytanie do Ciebie kolego odrazu , jak juz zlapalem kogos z Poznania, szukam bialego wapienia, wiesz moze gdzie kupie za dobre pieniadze, albo kto moze chciec odsprzedac troche, tzn pare ladnych kilo ( moze jakis skladzik, albo sklepik)

Opublikowano

przykro mi Mac ja jade na piaskowcu jakos nigdy nie zwracalem uwagi na kamulce swoje piaskowce bralem na ww os lokietka i widzialem tam kiedys wapien . kiedy ostatnio widziales w trofeusie rdzawe ?a iuwaga w tym sklepie na obsade jakosciowo rybki oki ale do setki sprzedano mi tam 20 rybek z 4 gat :mrgreen: pozdrawiam siwy 1973

Opublikowano

jak ostatnio bylem , pytalem o rdzawem, uslyszalem no problem, a co do sklepu, no idac tam trzeba wziasc duzy dystans do tego co mowia, mi do 126l chcieli wcisnac 3 gatunki (15-18 sztuk minimum),a jak mi powiedzieli ,ze do soaulsi ok 10 sztuk moge dodac 10 sztuk duboisi to juz wymieklem, no coz, handel...