Skocz do zawartości

Warszawskie spotkanie 28-29.02.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. 

Jak w temacie, może spotkalibyśmy się któregoś z tych dwóch dni. Dawno się nie widzieliśmy, a nadarza się okazja spotkać z kol. @Merlot. Adrian przyjeżdża służbowo i chętnie by się z nami przy okazji spotkał. Co Wy na to koledzy: @tom77, @spiochu, @TOMEKSIEDLCE, @Pleziorro. Może ktoś będzie jeszcze chętny? @BombeL'a nie pytam, bo on zawsze jest chętny (aż boję się myśleć, jak to rozumieć😜). Łukasz przybywaj🙂. Może kol. @iquitos68...może Małgosia (@rosa1986).  Może znowu zmienimy lokalizację, żebyś przybyła. Jest fajne miejsce blisko Ronda Jazdy Polskiej, "Cafe & Rock'n'Roll", Mokotowska 4/6. Mogę się zorientować. 

Może ktoś jeszcze będzie chętny. 

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 3
Opublikowano

:)

Wolę 29.02., ale 28.02 też OK. Wolę Bar Janusz (tam gdzie zwykle, przy stacji metra Ursynów), bo tam czeka na mnie klubowy malawijski kufel, ale dla Rosy możemy zmienić miejsce :)

• Lubię to 3
Opublikowano

Dla mnie obie daty są akceptowalne, tak samo lokal, jeśli Małgosia miała by chęć przyjechać to jak najbardziej mogę się wybrać do Rokendrola :) Ale podobnie jak Tomek mam kufelek w Januszu i jeśli @rosa1986 nie będzie chciała przyjechać to chyba wolę pić dobre czeskie piwko w Januszu niż Kasztelana i Carlsberga w Rokendrolu ;).

• Lubię to 5
Opublikowano
53 minuty temu, rosa1986 napisał:

Bardzo mi miło, że o mnie pamiętaliście 😊. Ale nie musicie psuć sobie swoich zwyczajów, bo ja nie dam rady wpaść. Bawcie się dobrze 😁

Szkoda😢. No to spotykamy się w Januszu 28.02.2020. Lista jest otwarta, więc jeśli ktoś jeszcze jest chętny, to zapraszamy. 

• Lubię to 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.