Paweł2003 Opublikowano 2 Lutego 2020 #1 Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam. Posiadam akwarium 300l podczas przyklejania niebieskiego tła popełnilem bład i teraz pod tłem jest dużo bąbelków powietrza i za ciekawie to nie wygląda. Posiadam w tym akwa 20 pyszczaków w wielkości 6-10 cm. Kiedyś postanowiłem dodać parę skał wapnia filipinskiego do dotychczaswych czarnych skał, i efekt tego był taki że ryby dostały po prostu szału i jak tylko się podeszło do akwarium to ryby odrazu tak szybko uciekały w skały że to szok, i do tego bardzo strachliwie podpływały pod jedzenie. Po 2 dniach wyjąłem wapnie i po godzinie było tak jak dawniej. I właśnie nie wiem czy ryby nie zareagują na to tak jak na kamienie.
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 2 Lutego 2020 #2 Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Dlatego tak się działo ryby rewiry obrały i każde zmiany aranżacji robią się płochliwe . Sam tak mam jak dwa razy do roku ,nadwyżkę ryb muszę wyłapać i psuć aranżacje. Edytowane 2 Lutego 2020 przez TOMEKSIEDLCE
Paweł2003 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor #3 Opublikowano 2 Lutego 2020 Ciekawe czy z tłem by też tak było
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Lutego 2020 #4 Opublikowano 9 Lutego 2020 @Awek Twój temat wydzieliłem jak niżej:
Rekomendowane odpowiedzi