Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później.
Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.
https://allegro.pl/oferta/kaldnes-biocell-kaldens-filtracja-nitryfikacja-1l-10158794884
Z polecenia @triamond. Najlepiej wychodzą patrząc cena/wydajność. Jeżeli mała ilość to przez aledrogo, jeżeli dużo to znajdź ich sklep on-line. Przy większych ilościach wychodzi taniej bez prowizji od pośredników🙂
@lukBB , @TomekT dzięki , pomyślę o okleinie ale moja Druga Połówka mówi że Jej to nie przeszkadza a ja też się trochę przyzwyczaiłem.
@darianus Miałem helmety kilka lat, jakieś 11 sztuk. Ale jak zmieniłem akwarium i tło to tak im się spodobało że na zawsze przeniosły się na tylną szybę. Absolutnie nie chciało im się zwiedzać boków ani przodu. Z tyłu było tyle żarcia, że po co się przesuwać? Rosły jak prosiaki. Ale usunąłem je bo szukałem przyczyny chorób u ryb. Jakieś nicienie/wiciowce. Te ślimaki mogą być nosicielami. Ryby były dziesiątkowane. Coś się popsuło w akwarium i szukałem przyczyny.
Rekomendowane odpowiedzi