Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziękuje za tak miłe słowa.

Jedynie mi zostało obiecać, że będę starał się wspierać Klub swoją wiedzą którą niby🙂 posiadam. Myślę, że będziemy razem pomagać i wspierać to co jest zbudowane tutaj przez te lata.

W dniu 18.11.2019 o 13:35, piotriola napisał:

Witaj, mi brakowało Twoich tematów ,,opis i spostrzeżenia hodowcy" czytam je do dziś. Zgadzam się z poprzednikami Twoja wiedza na pewno pomoże nie jednej osobie. pozdrawiam😉

Piotr ja tylko podsunąłem pomysł a dzięki Wam to się rozwinęło. Znając siebie jakie mam ADHD-e na pewno coś wymyślimy i naskrobiemy. Ale pod jednym warunkiem. Kiedyś to było słynne hasło choć i teraz też często się je słyszy.  "POMOŻECIE"

W dniu 18.11.2019 o 14:57, Bezprym napisał:

brakowało mi twoich ciętych ripost.

SŁawku cóż mam powiedzieć LIFE IS BRUTAL 😀 Często mam do siebie za to pretensje.

Mówię co myślę. Po prostu jestem jaki jestem. Jestem sobą i CHYBA dobrze mi z tym. 🙂

W dniu 17.11.2019 o 22:03, Mróz napisał:

Powroty do klubu ludzi doświadczonych , posiadających dużą wiedzę o naszym biotopie zawsze cieszą

W dniu 17.11.2019 o 22:33, Robson79 napisał:

takich doświadczonych osób nam tu potrzeba... 👍

Panowie  Wasze i innych kolegów  doświadczenie jest takie same jak moje. Dobrze wszyscy wiemy, że doświadczenie przychodzi z czasem o ile się tego chce. Chyba tego chciałem i teraz się mogę tym troszkę poszczycić ,. Uczyłem się od najlepszych kolegów na tm forum, pamiętam moje początki, jakie robiłem błędy.  Po to tu jesteśmy aby przekazywać naszą wiedzę innym.

Jeszcze raz "dzięki" za dobre przyjęcie

Edytowane przez Slawek-meszek
  • Lubię to 5
Opublikowano
7 minut temu, Slawek-meszek napisał:

Sebastianie cóż mam powiedzieć LIVE IS BRUTAL 😀 Często mam do siebie za to pretensje.

Sławku, kolega @Bezprym również ma na imię Sławomir a nie Sebastian... 😉

• Lubię to 1