Skocz do zawartości

Znalazlem fajny sklepik w Wawie :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie, bedac w OBI na Ursynowie, w poszukiwaniu plyt PVC na oslone, wychodzac zauwazylismy skelp ZOO - poszlismy tam bo pilnie poszukiwalem Nitrivec'a.

Okazalo sie ze to bardzo fajny sklepik !

Jest na rogu Roentgen'a i Plaskowickiej na przeciwko stacji benzynowej.

Glownie zajmuja sie akwarystyka morska ale, o dziwo, okazalo sie ze maja naprawde sporo fajnych pyskow !!!

Udalo mi sie wreszcie trafic poszukiwane Ps. Saulosi :P w odpowiednim rozmiarze.

Z ciekawych rzeczy mieli Ps Saulosi Red - bardzo fajna pomaranczowa odmiana.

A poza tym sporo jeszcze innych fajnych odmian pyskow.

Bylo tez troche wyrosnietych sztuk.

Poza tym duzo osprzetu, grys koralowy itp itd.

Uwaga jedynie na jednego sprzedawce - ma dar sprzedawania.

Gdyby nie moja druga polowka to sprzedalby mi wszystko, nawet preparat na porost wlosow dla rybek :wink:

Oczywiscie zartuje - ale naprawde fajna obsluga

Jak na pierwszy kontakt to super.

Jak dla mnie jeszcze jedna wazna sprawa - mozna placic karta kred. - wiec i mozna poplynac w zakupach :-)

PS. tak sie zastanawiam z drugije strony dlaczego inne sklepy - duze i profesjonalne nie maja platnosci elektronicznych.

Wspomniana juz np. hurotwnia na Arkuszowej - bardzo fajna, fajna obsluga ( i profesjonalna ) ale juz nawet jak chcesz poplynac i kupic wiecej rzeczy to ograniczony jestes gotowka.

Pare razy kupilem mniej rzeczy :P bo nie chcialo mi sie jechac bo kase... w sumie strata skelpu....

PS. Moja rodzinka Ps.Saulosi powiekszyla sie o 5 sztuk :-)

Pozdr

Marcin

Opublikowano

Ja tam kupowalem dwa lata temu biokulki i grzebienie do komina. :) Osobiscie polecam odwiedzenie sklepu dom i ogrod w Choszczowce na trasie z Warszawy do Minska Mazowieckiego - kilka kilometrow za Debe Wielkim. :)

Opublikowano

Hej.

Ja właśnie poszukuje samic P.Saulosi. Były takie wieksze sztuki u których można było poznać płeć?

Mógłbyś napisać w jakiej cenie maja te sauloski.

pzdr

Opublikowano

byly i pewnie sa

cena to 10pln szt.

byly wybarwiajace sie tez samce

ale my nie chcielismy przeginac w wielkosci w stosunku do tych co mamy

Opublikowano

No samców mam właśnie nadmiar :) szukam dla nich domu, bo jak nie to skończy sie w sklepie. No i deficyt samic :)

przy okazji tam podjade :)

dzieki

Opublikowano

Poza obsługą któa jest miła i sympatyczna, to bym się spytał co to jest Saulosi red - bo głupi jakiś jestem :twisted:

Jeżeli to nie koral to pewnie znów coś wykarmili w Azji i tak się wybarwiły.

Opublikowano

Znacie może jakiś inny sklep w stolicy godny polecenia, gdzie móżna zakupić Sauloski? chodzi mi o samice ;/ (no i oczywiscie w normalnych cenach ) :D

W Radomiu to już w ogóle kiła pod tym względem...

Opublikowano

ekhmmm

a pamietasz może nazwę tego sklepu? chciałbym zdobyć do nich nr tel i dowiedzieć się kilku rzeczy, bo będę przejazdem w stolicy w weekend. I chciałbym zdobyć te samice :D