Philip Opublikowano 18 Marca 2008 #1 Opublikowano 18 Marca 2008 Mam takie szybkie pytanie. Czy morski piasek z nad Ba³tyku jest dobry na pod³o¿e do akwa Malawi :?: Je¶li tak to czy trzeba go jako¶ specjalni przygotowaæ :?:
makok Opublikowano 18 Marca 2008 #2 Opublikowano 18 Marca 2008 idealny... ja płukałem dłuższą chwilę... ale że brałem tzw nawiany, to był tak czysty, że luz tylko że w Świnoujściu nie ma przemysłu...
Philip Opublikowano 18 Marca 2008 Autor #3 Opublikowano 18 Marca 2008 idealny... ja p³uka³em d³u¿sz± chwilê... ale ¿e bra³em tzw nawiany, to by³ tak czysty, ¿e luz tylko ¿e w ¦winouj¶ciu nie ma przemys³u... O to bardzio dobrze go jak patrzê na allegro piasek kwarcowy 40Z£/40GK + przesy³ka to ja wole jak teraz pojade nad morze sobie troche tego piasku morskiego zabraæ
makok Opublikowano 18 Marca 2008 #4 Opublikowano 18 Marca 2008 hehe ja ze spaceru raz przytachałem w wózku dziecięcym jak się później okazało ~40kg potem już tylko samochodem jechałem
czester_ Opublikowano 20 Marca 2008 #5 Opublikowano 20 Marca 2008 Nie muszisz sie niepokoić. Wygotowałeś, przepłukasz i będzie wszystko oki.
sabotage Opublikowano 20 Marca 2008 #6 Opublikowano 20 Marca 2008 hehe ja ze spaceru raz przytachałem w wózku dziecięcym jak się później okazało ~40kg potem już tylko samochodem jechałem o Ty cholero potem takich na Policje, bo ino wydmy niszczą i parki nadmorskie rozkradaja - banda polskich decydentow!! Brac z plaży, jeśli czysta, płukać i do akwa !! Pozdrawiam
makok Opublikowano 20 Marca 2008 #7 Opublikowano 20 Marca 2008 hehe ja ze spaceru raz przytachałem w wózku dziecięcym jak się później okazało ~40kg potem już tylko samochodem jechałem o Ty cholero potem takich na Policje, bo ino wydmy niszczą i parki nadmorskie rozkradaja - banda polskich decydentow!! Brac z plaży, jeśli czysta, płukać i do akwa !! Pozdrawiam No jak kradłem tę wydmę to mnie mało spychacz nie przejechał, bo komleks hoteli nam budują
Rekomendowane odpowiedzi