Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mam być szczery,to małym wysiłkiem pracy skleisz go sobie sam :) 

Zamówisz Sobie tylko formatki docięte na wymiar,skleisz to wszystko do kupy i gotowe.

Naprawdę to nic trudnego.

Opublikowano
10 minut temu, MarcinKoz napisał:

Szczerze mówiąc to nigdy nie zauważyłem u siebie takich zdolności plastycznych,

Więc nic Ci nie pozostaje, jak zapłacenie komuś za jego wykonanie. Może komuś będzie się chciało sklecić takie coś jednemu z nas za niewielką opłatą. Napisz do naszego partnera @timiego, może Ci pomoże. 

Opublikowano
7 godzin temu, MarcinKoz napisał:

Szczerze mówiąc to nigdy nie zauważyłem u siebie takich zdolności plastycznych, wątpię więc aby wyszło mi to dobrze i estetycznie 

Też miałem takie odczucie.

Spróbować nie zaszkodzi :) 

Opublikowano

Ja też nie czuję się na siłach ale chyba jednak zaryzykuje, najwyżej kilka dyszek za płyty pójdzie się kochać... ;)

Tylko nie wiem pod jaką pompę kleić? 

Zbiornik będzie 138x50x50, a pompy do wyboru Atman 306 lub Jebao 3000.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 2.06.2019 o 13:21, bobasxx napisał:

Ja też nie czuję się na siłach ale chyba jednak zaryzykuje, najwyżej kilka dyszek za płyty pójdzie się kochać... ;)

Tylko nie wiem pod jaką pompę kleić? 

Zbiornik będzie 138x50x50, a pompy do wyboru Atman 306 lub Jebao 3000.

Cześć.

Jeśli nie "zagracisz"  baniaka kamlotami, Atman 306 da radę spokojnie. Pzdr. Rysiek.

Opublikowano

Z atmanem nie miałem styczności ale posiadam Jebao Dcp3000 w zbiorniku 240l. Chodzi na połowę mocy, a i tak wymiata piach z końca 😉 i ma jeszcze jedną jak dla mnie bezcenną zaletę - jest bezszelestna. Niemniej sporo droższa od atmana.