Skocz do zawartości

Konkurs na klubowym Facebooku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, anutemix napisał:

Trochę dyskryminacja nie mam FB i raczej mieć nie będe czyli nie mogę brać udziału? 

Seba...to nie jest dyskryminacja a wręcz przeciwnie. Postrzegasz to trochę opacznie.  Zwróć uwagę , że konkurs odbywa się na FB  a nie na KM . Tutaj ( KM)  jest tylko informacja o tym , że tam odbywa się konkurs. Stąd w sprzeczności  z tym co napisałem jest Twoje określenie o dyskryminacji. Mało tego...zauważ ,że ten konkurs jest dla wszystkich co posiadają akwa z .....biotopem Malawi.  Nie ma ograniczeń typu , że tylko dla klubowiczów  itp. Tam mogą brać udział dosłownie WSZYSCY , którzy jak wspomniałem mają akwa z naszym biotopem  i konto na FB.  Dlatego powtórzę...nie ma żadnej dyskryminacji a wręcz odwrotnie.

Seba...skoro nie masz tam konta to nic nie pozostaje jak założyć ( ale to Twoja prywatna sprawa) . Ewentualnie czekać na następny konkurs na KM a tych raczej nie zabraknie.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 1
Opublikowano
Trochę dyskryminacja nie mam FB i raczej mieć nie będe czyli nie mogę brać udziału? 
A ja myślę inaczej, to nie żadna dyskryminacja. Również nie mam i nie zamierzam mieć konta na FB sami tak wybraliśmy, nie uczestniczymy w tamtym "życiu" więc nie możemy mieć nikomu za złe, że organizuje sobie taki konkurs. Każdy ma do tego prawo

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.