palcente Opublikowano 13 Marca 2008 #1 Opublikowano 13 Marca 2008 cześć, walnęła mi elektryka w domu i raczej skończy się na wymianie instalacji.. elektryk potrzebuje dojścia do każdego gniazdka w domu, więc musiałem przenieść baniak do łazienki... teraz kubeł leży obok akwa, a w instrukcji jest napisane, że powinien być poniżej lustra wody pół metra przynajmniej... moje pytanie: da rade przez tydzień? .. załączam fotke http://www.voila.pl/170/ltd2v/?1
jack_br Opublikowano 13 Marca 2008 #2 Opublikowano 13 Marca 2008 Jak go uruchomiłeś , to spokojnie będzie chodził.
palcente Opublikowano 13 Marca 2008 Autor #3 Opublikowano 13 Marca 2008 Jak go uruchomiłeś , to spokojnie będzie chodził. pompowalem recznie, bardzo szybko i wlaczylem tak, aby zalapal tempo... mam nadzieje ze nic sie nie zepsuje :shock:
mutra Opublikowano 14 Marca 2008 #4 Opublikowano 14 Marca 2008 u mnie w pracy na katedrze ichtiologii wiekszość kubłów tak pracuje. Fluvale,eheimy,tetry i wygląda na to że wszystko jest ok
torgi75 Opublikowano 14 Marca 2008 #5 Opublikowano 14 Marca 2008 spokojnie bedzie chodził, miałem podobną sytuację i kubełek (tetry) tez stał na jednakowym poziomie z akwa i pracował bez problemów ok.tydzień
yaro Opublikowano 14 Marca 2008 #6 Opublikowano 14 Marca 2008 pewnie zauważysz że głośniej chodzi ale da radę. Sprawdzaj tylko czy nie zapowietrza się, bo gdy będzie tylko zalany i nie będzie chodził na sucho to nic mu się nie stanie
palcente Opublikowano 14 Marca 2008 Autor #7 Opublikowano 14 Marca 2008 dzięki za odpowiedzi, działa normalnie, nie pompuje tlenu:) uff.. jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi