BARTEK KLESZCZYK Opublikowano 16 Lutego 2019 #1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzięki za radę. Starczy nic nie ruszać i aby dorzucić po bokach po kamieniu?
egon44 Opublikowano 16 Lutego 2019 #2 Opublikowano 16 Lutego 2019 3 minuty temu, BARTEK KLESZCZYK napisał: Dzięki za radę. Starczy nic nie ruszać i aby dorzucić po bokach po kamieniu? Jasne że nie musisz nic ruszać Dodaj tylko po jednym kamieniu po bokach zbiornika aby zasłonić rurki No i jeszcze jak bym miał coś doradzić,to piasku bym zostawił max 3cm grubości. Odsłonisz przy tym więcej kamieni,które są nim przysypane.
Robson79 Opublikowano 16 Lutego 2019 #4 Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Witaj Bartku. Sprzęt zakryty i od razu lepiej to wygląda... Jeśli mogę coś doradzić to wyjął bym część piachu bo trochę przegiąłeś z ilością... Wystarczy warstwa max 3cm bo jak ryby zaczną kopać to i tak zapewne będziesz go usuwał, bo kopce na wysokość kilkunastu centymetrów przy przedniej szybie nie będą ciekawie wyglądały... Edytowane 16 Lutego 2019 przez Robson79 2
egon44 Opublikowano 16 Lutego 2019 #5 Opublikowano 16 Lutego 2019 40 minut temu, BARTEK KLESZCZYK napisał: O tak zmieniłem No i od razu lepiej Bartku Powodzenia z obsadą,ale to już temat na inny dział ,a wiem że będziesz miał zagwozdkę 1
BARTEK KLESZCZYK Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor #6 Opublikowano 16 Lutego 2019 Pewnie zgarne piach. Dzisiaj wieczorkiem się pobawie Już o obsadzie myślałem i mam swoje typy 1
BARTEK KLESZCZYK Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor #8 Opublikowano 16 Lutego 2019 Starałem się Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi