Filtracja w moich 200 litrach.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez duch · Opublikowano
Przesadziłem,może nie 33 a 25 % no tak różnie i nie zawsze co tydzień nie raz co dwa tygodnie. Ryb mam sporo. -
Przez Tomasz78 · Opublikowano
Czyli co tydzień podmieniasz jakieś 33% wody, to sporo, dużo masz ryb? -
Przez duch · Opublikowano
Myśle że zostane przy wiadrach i antychlorze. Wylewam 4 wiadra 20 litrowe, wlewam jakieś 9 wiader 10 litrowych(bo tak łatwiej). Nie jest żle póki jestem młody A co do antychlora to przy następnej podmianie spróbuje zoolka. -
Aha, bo zastanawia mnie ten wynik wstrząsasz próbką intensywnie przez 1 minutę? -
Te 20-30 minut to jest czas łącznie z wylaniem kilku wiader wody z akwa. -
Przez Paula099 · Opublikowano
Testy kropelkowe JBL. Prawdopodobnie 2 rybki jeszcze padną bo wyraźnie chudną, zostanie zapewne 6 sztuk. -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Tomek..ten przyrząd nie służy kropelkowniu. Lałem przez niego odkręcając na full kranik . Gdybym lał te 20-30 minut to bym zrezygnował z lania przez ten filtr. -
Jeżeli te 8 sztuk jest zdrowa to zostaw tak jak jest i nic już nie dokupuj, tak jak kolega wyżej pisze jak się rozmnożą będzie ich więcej. A testy jakiej firmy? -
Czytałeś wcześniejsze posty? Do wiadra wody dodaje się uzdatniacz i woda w kilka sekund jest gotowa do użycia. -
Przez Viktor07 · Opublikowano
Mam tanganike 6 lat i zastanawiam się nad zmiana na malawi Mam 2 filtry kubelkowe fx 6 i fluval 307 pH 8.0 Akwarium 450L 150x50x60 Pytanie co mogl bym tam trzymac co przykuwa uwage ?? chyba że mozna tam jakies gatunki wieksze trzymac cos kolo 14-6 CM ryby Miesozerne mnie interesuje ale czy mozna tam cos trzymac
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Przez amac1975,
-
Przez marcin73m,
-
Przez Vrzechu,
-