Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w tytule potrzebuje pomocy w doborze odpowiedniej diety dla narybku Maylandia estherae (ok1,5cm) i Melanochromis cyaneorhabdos (ok 1cm).

Na razie młode wyjadają glony z kamieni i JBL SPIRULINA PREMIUM 40% także dosyć ubogo więc chce im jakoś urozmaicić żeby ładnie zdrowo rosły.

Jakieś pomysły?

Opublikowano
13 godzin temu, Seba1992 napisał:

Na razie młode wyjadają glony z kamieni i JBL SPIRULINA PREMIUM 40% także dosyć ubogo więc chce im jakoś urozmaicić żeby ładnie zdrowo rosły.

Jakieś pomysły?

Możesz zakupić np. takie pokarmy,i podawać im w postaci pyłku na przemian z spiruliną JBL

https://www.clarias.pl/osi-hs-aqua-cichlid-flakes-35g200ml-platki-dla-pielegnic-nowosc-p-30964.html

https://allegro.pl/oferta/tropical-pro-defence-micro-size-100ml-probiotyk-7490662631

https://www.clarias.pl/osi-hs-aqua-spirulina-flakes-100ml-spirulina-premium-w-platkach-p-32238.html

Nie martw się dadzą radę ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, Seba1992 napisał:

To że dadzą radę to wiem tylko chciałbym żeby były zdrowe i dobrze wyglądały bo mam już dwie osoby chętne na nie :)

Pisząc dadzą radę,miałem na myśli to,że pokarmy które zaproponowałem w pełni zaspokoją potrzeby żywieniowe ryb które posiadasz ;) 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.