kuki36 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor #11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Teraz, AndrzejGłuszyca napisał: Lepszym pomysłem będzie czarne spienione 3 mm PCV do środka. Szyba spowoduje efekt lustra i to dosłownie. Nie upieram się nad szybą, ale jeśli by była w macie to efektu lustra powinno dać się uniknąć. Ale myślę że pcv to też dobry i pewnie sprawdzony temat.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 29 Grudnia 2018 #12 Opublikowano 29 Grudnia 2018 1 minutę temu, kuki36 napisał: Ale myślę że pcv to też dobry i pewnie sprawdzony temat. ......dokładnie. Wielu kolegów tak ma i miało. Sam kiedyś miałem i potwierdzam , że daje fajny efekt głębi. Nie odmawiam Ciebie od szyby ale po prostu mówię o fajnej , skutecznej i sprawdzonej alternatywie:) Wybór należy do Ciebie:) 1
kuki36 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor #13 Opublikowano 29 Grudnia 2018 2 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: ......dokładnie. Wielu kolegów tak ma i miało. Sam kiedyś miałem i potwierdzam , że daje fajny efekt głębi. Nie odmawiam Ciebie od szyby ale po prostu mówię o fajnej , skutecznej i sprawdzonej alternatywie:) Wybór należy do Ciebie:) Dziękuję, będzie pcv:). A co możesz powiedzieć o oświetleniu na podstawie filmu?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 29 Grudnia 2018 #14 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Teraz, kuki36 napisał: A co możesz powiedzieć o oświetleniu na podstawie filmu? Wg mnie niewiele się różni od tego na zdjęciu. A skoro aparat Ci przekłamuje to nie będę go po prostu oceniał bo wprowadzę Ciebie w błąd w swojej ocenie.
kuki36 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor #15 Opublikowano 29 Grudnia 2018 3 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Wg mnie niewiele się różni od tego na zdjęciu. A skoro aparat Ci przekłamuje to nie będę go po prostu oceniał bo wprowadzę Ciebie w błąd w swojej ocenie. Jeśli chodzi o parametry to lampa 15 W, 66 LEDs, 3630 lm + lampa color rgb 32W, 132 LEDs (ustawiona na kolor niebieski).
Rekomendowane odpowiedzi