Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zdania są mieszane bo oprócz tego jakie jest szkło to jednak decydującym czynnikiem o przejrzytsości to jest jakość wody i jej klrowność i jesli tego nie ma to najlepsza szyba nie pomoże wiec w pierwszej kolejności bym inwestował w ten sprzęt a potem szkło

Ta tylko fajnie jest miec zbiornik do którego użyje sie ten sprzęt :wink:

Żarcik, oczywiscie sporo racji, zeby utrzymac ten super efekt-super szkla, trzeba dbac zarowno o jego czystosc jak i o klarownosc wody, inaczej to tylko wyrzucone pienizaki;p

Opublikowano

Czy przy szkle grubości 8mm, czy nawet 10mm różnica będzie widoczna :?:

Dla mnie szczerze mówiąc to zbędny luksus, ale jeśli ktoś ma $ i sokole oko, do każdej najmniejszej plamki, zakłócającej odbiór bodźców wzrokowych, to dlaczego nie :wink: .

Opublikowano
ale jeśli ktoś ma $ i sokole oko, do każdej najmniejszej plamki, zakłócającej odbiór bodźców wzrokowych, to dlaczego nie :wink: .

To wtedy powinien kupić coś z tych najnowszych akryli :lol: są zdecydowanie lepsze od szkłą pod tym wzgledem tylko trochę :wink: wiecej $ trzeba mieć.

Opublikowano

naprawde stawiajac dwa akwariumy obok siebie,,,,,z ta sama woda z tym samym wystrojem!!jest tak duza roznica????ze zdjec nie stwierdzimy czy sie oplaca,,,,,,

Opublikowano

Sabotage, w tym pierwszym linku to normalnie bajka - miec takie akwa w domu to normalnie Geographic National Supreme Hyper Edition Deluxe ;) Ale szczena mi opadła, jak zobaczyłem tą kotłownię i sprzęt... toż to normalnie mały węzeł uzdatniania wody ! Wiem, mało widziałem, ale i tak robi wrażenie.

Opublikowano

ekhm, dalej nie mam pojęcia co robić :-] tyle dobrego że nie ma pośpiechu, pojade na jakieś targi i sobie chyba na żywca wszystko pooglądam