Kefas31 Opublikowano 22 Października 2018 Autor #11 Opublikowano 22 Października 2018 Nie jestem artystą ,ale mimo to trochę po przekładałem i wyszło coś takiego.
Bartek_De Opublikowano 22 Października 2018 #12 Opublikowano 22 Października 2018 No i już jest lepiej Fajnie by tu wyglądało czarne tło
klekot666 Opublikowano 22 Października 2018 #13 Opublikowano 22 Października 2018 Gdybyś dołożył przynajmniej jeden kamień słusznych rozmiarów, sięgający pod taflę wody lub wystający nad nią, cała "układanka" wyglądałaby zdecydowanie lepiej.
pozner Opublikowano 23 Października 2018 #14 Opublikowano 23 Października 2018 Nie jest lepiej, jest inaczej. Powtórzę, w kamieniach masz duży potencjał, ale musisz mocno popracować nad ustawieniem tych kamieni. Pooglądaj zdjęcia w necie, może coś Cię zainspiruje.
Piotr775 Opublikowano 23 Października 2018 #15 Opublikowano 23 Października 2018 To ma się podobac przede wszystkim tobie. Wiec jezelimci tak pasuje to zostaw. Ja osobiscie ustawił bym je od lewej do prawej lub odwrotnie,albo ewentualnie pociągnął od środka na boki.
egon44 Opublikowano 23 Października 2018 #16 Opublikowano 23 Października 2018 @Kefas31 może takie zdjęcie(znalezione w necie) podsunie Tobie pomysł na aranż - Zerknij też do forumowej galerii,tam też znajdziesz sporo inspiracji...
pozner Opublikowano 23 Października 2018 #17 Opublikowano 23 Października 2018 Jeśli masz dostęp i możliwość, to po zasypaniu piaskiem, dorzuć drobne kamienie. To poprawi efekt wizualny. 1
Kefas31 Opublikowano 23 Października 2018 Autor #18 Opublikowano 23 Października 2018 Jeszcze raz przełożyłem kamole starałem się wykorzystać sugestie które mi podpowiadacie i galeria forum . To co wyszło to poniżej , trochę mi nieleży lewa strona może coś mi wpadnie do głowy. Ogólnie zaczyna mi się podobać , piaseksrobi swoje oczywiście drobnica kamienna będzie. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Października 2018 #19 Opublikowano 23 Października 2018 ..zdecydowanie najlepsza wersja! 2
pozner Opublikowano 23 Października 2018 #20 Opublikowano 23 Października 2018 Zgadzam się z przedmówcą jest zdecydowanie lepiej. Dojdzie piasek, część kamieni Ci się schowa. Gdy dojdą drobne kamienie, całość będzie wyglądać bardziej naturalnie. Z lewej strony przydałby się duży, wysoki kamień, albo dwa, jeden na drugim. Reszta jest super. 2
Rekomendowane odpowiedzi