Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem dwie takie litrowe puszki pokarmu. Dobrej jakości ta spirulina jest?

Niby darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda a9851af6dc4cc875d6eedf7c44654840.jpg617981d3adbc2b2de3cf9523ec03c6f9.jpg50c55c5c75a1277e7f4dd70fef4429f7.jpg

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak jak napisał kolega jest to pokarm ''premium'' ,tylko widzę że masz dwa opakowania gradacji S/M ...Nie wiem jakiej wielkości masz ryby,ale jeśli są one rozmiaru 4-5cm to sugerowałbym aby pokarm szczególnie gradacji M przed podaniem rybom przemielić przez np.młynek do pieprzu lub soli(oczywiście mowa o nowym młynku),aby uniknąć zapchania ryb...Dla mbuny najlepszą gradacją jest pokarm 1mm,dlatego piszę abyś na to zwrócił uwagę...

Opublikowano

Dokładnie S/M.
Wersji M nie podaje bo jest ewidentnie za duża w stosunku do pysków pyśków.
Podrosną i wtedy dostaną.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

E, to taka sprulina jak z koziej d...

W skladzie mączka rybna, ryby i produkty pochodzenia rybnego...ile spruliny w niej? Zboża? Po co zboża? Zwykły zapychacz.

Tak jak sprulina tropicala itp... 36% a reszta?

Mój sposób to taki, ze kupuje spruline 100% w proszku, algi nori, groszek, szpinak, brokuł w odpowiednich proporcjach, pokrzywa i do tego krewetki w całości, suszony oczlik albo i zamrożone kostki z mrożonek, kryl i miele to na pastę, dodaje kilka kropel wit., tranu, można ząbek czosnku lub czekolwiek zamrażam albo suszę i ryby maja frajdę i wiem czym je karmię.

• Lubię to 1