Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem dwie takie litrowe puszki pokarmu. Dobrej jakości ta spirulina jest?

Niby darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda a9851af6dc4cc875d6eedf7c44654840.jpg617981d3adbc2b2de3cf9523ec03c6f9.jpg50c55c5c75a1277e7f4dd70fef4429f7.jpg

 

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

 

 

Opublikowano

Tak jak napisał kolega jest to pokarm ''premium'' ,tylko widzę że masz dwa opakowania gradacji S/M ...Nie wiem jakiej wielkości masz ryby,ale jeśli są one rozmiaru 4-5cm to sugerowałbym aby pokarm szczególnie gradacji M przed podaniem rybom przemielić przez np.młynek do pieprzu lub soli(oczywiście mowa o nowym młynku),aby uniknąć zapchania ryb...Dla mbuny najlepszą gradacją jest pokarm 1mm,dlatego piszę abyś na to zwrócił uwagę...

Opublikowano

Dokładnie S/M.
Wersji M nie podaje bo jest ewidentnie za duża w stosunku do pysków pyśków.
Podrosną i wtedy dostaną.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

E, to taka sprulina jak z koziej d...

W skladzie mączka rybna, ryby i produkty pochodzenia rybnego...ile spruliny w niej? Zboża? Po co zboża? Zwykły zapychacz.

Tak jak sprulina tropicala itp... 36% a reszta?

Mój sposób to taki, ze kupuje spruline 100% w proszku, algi nori, groszek, szpinak, brokuł w odpowiednich proporcjach, pokrzywa i do tego krewetki w całości, suszony oczlik albo i zamrożone kostki z mrożonek, kryl i miele to na pastę, dodaje kilka kropel wit., tranu, można ząbek czosnku lub czekolwiek zamrażam albo suszę i ryby maja frajdę i wiem czym je karmię.

  • Lubię to 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.