FdTE Opublikowano 19 Lipca 2018 #1 Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam. Jaka obsade zrobic do akwa o pojemnosci 240l. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Lipca 2018 #2 Opublikowano 20 Lipca 2018 Przeniosłem do właściwego działu:)
FdTE Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor #3 Opublikowano 20 Lipca 2018 4 godziny temu, AndrzejGłuszyca napisał: Przeniosłem do właściwego działu:) Oj pomylilem dzialy. Heh przepraszam
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Lipca 2018 #4 Opublikowano 20 Lipca 2018 1 minutę temu, FdTE napisał: Oj pomylilem dzialy. Heh przepraszam Spokojnie..po to jest moderator aby zareagował;)
egon44 Opublikowano 20 Lipca 2018 #5 Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Witaj! Może wpierw przejrzyj ten dział,i spisz sobie na kartce gatunki ryb które bierzesz pod uwagę,a potem się coś doradzi z kolegami żeby było ok http://forum.klub-malawi.pl/forum/24-obsada-akwarium-z-pyszczakami/ Edytowane 20 Lipca 2018 przez egon44
FdTE Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor #6 Opublikowano 20 Lipca 2018 3 godziny temu, egon44 napisał: Witaj! Może wpierw przejrzyj ten dział,i spisz sobie na kartce gatunki ryb które bierzesz pod uwagę,a potem się coś doradzi z kolegami żeby było ok http://forum.klub-malawi.pl/forum/24-obsada-akwarium-z-pyszczakami/ Mi się podobaja saulosi maingano red yellow
darkon Opublikowano 20 Lipca 2018 #7 Opublikowano 20 Lipca 2018 40 minut temu, FdTE napisał: Mi się podobaja saulosi maingano red yellow Metriaclima estherae na twój zbiornik rośnie zbyt duża, a jak patrzę na swoje Pseudotropheus cyaneorhabdos "Maingano" szczególnie samca to według mnie nadaje się do minimum 150 cm długiego zbiornika. Te dwa gatunki sobie odpuść. Do Chindongo saulosi możesz dodać Cynotilapia hara albo Labidochromis perlmutt. 1
FdTE Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor #8 Opublikowano 20 Lipca 2018 3 godziny temu, darkon napisał: Metriaclima estherae na twój zbiornik rośnie zbyt duża, a jak patrzę na swoje Pseudotropheus cyaneorhabdos "Maingano" szczególnie samca to według mnie nadaje się do minimum 150 cm długiego zbiornika. Te dwa gatunki sobie odpuść. Do Chindongo saulosi możesz dodać Cynotilapia hara albo Labidochromis perlmutt. No dobra no to ile ma byc cynotilapi i saulosi
Robson79 Opublikowano 20 Lipca 2018 #9 Opublikowano 20 Lipca 2018 Na początek kup po 10 maluchów a później zobaczysz co z nich wyrośnie i nadwyżkę samców zredukujesz...
FdTE Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor #10 Opublikowano 20 Lipca 2018 3 minuty temu, Robson79 napisał: Na początek kup po 10 maluchów a później zobaczysz co z nich wyrośnie i nadwyżkę samców zredukujesz... Okej
Rekomendowane odpowiedzi